Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuw leven in je relatie (2-daagse workshop voor stellen)

17 november 2023 | 09:30 - 18 november 2023 | 17:30

€750,00
Nieuw leven in je relatie

De 2-daagse workshop “Nieuw leven in je relatie” is voor stellen die hun partnerrelatie willen verdiepen en willen leren over zichzelf. In de workshop doen we verschillende oefeningen om zicht te krijgen op je eigen patronen en hoe deze zijn effect hebben op jullie relatie. We zoomen we uit en kijken we als het ware van een afstandje naar je relatie. We kijken ook naar het gezin van herkomst. Welke welke kwaliteiten heb je daar ontwikkeld en wat was belangrijk om in de schaduw te houden. En hoe vindt je die dan weer terug in je partnerrelatie. Je partnerrelatie werkt daarbij als spiegel. Als je zicht hebt op de patronen en gewoontes (“ooo, zo doen we dat dus!”) kun je bedenken wat je anders wilt gaan doen. Wat laten jullie nu liggen? En waarin kunnen jullie verdiepen? In de workshop ga je hiermee al meteen oefenen.

Omdat we systemisch coach zijn werken we ook met de dimensies “leiden en volgen”, “balans in geven en ontvangen” en ordening.

Het voordeel van het werken aan je relatie in een groep is dat je ervaart dat ook anderen worstelen met bepaalde thema’s. Waar je dan meteen weer van kan leren. De oefeningen doe je deels met je eigen partner en deels met andere deelnemers.

Wij, Pien en Rob, begeleiden de workshop met z’n tweeën. We zorgen voor een veilige bedding zodat je vrij op onderzoek kunt gaan samen. We nemen onze eigen relatie ervaring (33 jaar samenleven) en een vracht aan opgedane kennis mee om jullie te helpen bij je relatievraagstuk. We zijn systemisch coach en opgeleid bij het Bert Hellinger Instituut Nederland en Phoenix Opleidingen.

We passen dezelfde principes toe als wanneer we stellen één-op-één begeleiden (relatiecoaching, lees er hier meer over).

De deelnamekosten bedragen € 750,00 per stel. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen.

Meer informatie over relatiecoaching Meer informatie over deze workshop Meld je aan voor de workshop

Gegevens

Begin:
17 november 2023 | 09:30
Einde:
18 november 2023 | 17:30
Kosten:
€750,00

Locatie

De Moestuin van Jagtlust,
Leeuwenlaan 40
's-Graveland,
+ Google Maps