Pien Rommens

Vanuit mijn eigen kompas zet ik mensen en teams in beweging zodat dat wat bereikt wil worden, gerealiseerd kan worden.
Ik geloof dat er in je leven meerdere momenten zijn dat je zoekende bent. Waar het voorheen soepel ging stroomt het niet meer. Je bent in verandering. Ook al weet je soms nog niet waar je naar op weg bent.
Als coach van deze transitie of transformatie daag ik je uit, hou ik je een spiegel voor en kijken we samen naar (onbewuste) patronen. Ik begeleid met compassie, doelgericht, zet je op je eigen plek en wind er geen doekjes om. Ik sta in dienst van de potentie die vrij gemaakt wil worden. 

 

Ik ben coach, trainer en marketingconsultant met 20 jaar ervaring als manager in de culturele sector. Mijn opleidingen heb ik gedaan bij Phoenix Opleidingen, het Bert Hellinger Instituut en EDN Solutions.

Bekijk mijn profiel  op coachfinder.nl

maak een afspraak met Pien voor een gratis kennismakingsgesprek

Rob van Doggenaar

De rode draad in mijn werk is: mensen en processen faciliteren om ze te laten ontdekken, ontwikkelen en groeien. Daarbij zet ik twee talenten in: het bieden van structuur en het creëren van een veilige, open omgeving.

Bij de begeleiding van mensen leg ik mijn eigen ervaringen naast die van de ander en van daaruit gids ik mensen bij hun ontdekkingsreis. Mijn onbevangen betrokkenheid, nieuwsgierigheid en verbindend vermogen zijn daarbij belangrijke werktuigen. Waar nodig ben ik confronterend. Ik nodig uit tot nieuwe perspectieven, heb oog en oor voor alle invalshoeken en kan die zonder oordeel met elkaar in verbinding brengen. Ik gebruik hoofd & hart.

 

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als projectmanager, procesbegeleider,  organisatieadviseur en coach. Ik ben opgeleid bij Phoenix Opleidingen, DISC Factor, Human Dimensions en het Bert Hellinger Instituut.

Bekijk mijn profiel op coachfinder.nl

maak een afspraak met Rob voor een gratis kennismakingsgesprek

wij brengen mensen en organisaties in beweging

We helpen je om jezelf vanuit je kern met een nieuwe bestemming te verbinden, zodat je datgene gaat doen dat bij je past en je bereikt wat je verlangt. Lees hier meer over onze werkwijze.

We werk(t)en onder andere voor 

corso valkenswaard
de basis Nijmegen
de schoor Almere
kunstvat Nijmegen
gemeente utrecht
lees hier meer over Wat we zoal betekend hebben voor onze klanten
persoonlijke ontwikkeling

 

Wij zijn aangesloten bij Coachfinder: 

bekijk de pagina van Rob of de pagina van Pien op coachfinder.nl