Pien Rommens

Ontrafeleraar, verbinder en facilitator zijn woorden die mij het beste passen. Wat is de kern van een vraagstuk? Wat is de behoefte achter de vraag? En hoe kun je daarmee dan het beste aan de slag. Als coach begeleid ik je zodat jouw potentieel tot bloei kan komen. 

Ik geloof dat er in je leven meerdere momenten zijn dat je zoekende bent. Waar het voorheen soepel ging, lukt het niet meer. Dan kan ik een tijdje met je meelopen.

In de coaching daag ik je uit, houd ik je een spiegel voor en kijken we naar (onbewuste) patronen. Ik begeleid met compassie, help je met het ontrafelen van verschillende perspectieven en het verenigen van heden en verleden. Het doel van de coaching is dat je zelf weer verder kan. 

Ik ben coach, trainer en marketingspecialist met 25 jaar ervaring als manager in de culturele sector. Mijn opleidingen heb ik gedaan bij Phoenix Opleidingen, het Bert Hellinger Instituut en EDN Solutions.

Bekijk mijn profiel  op coachfinder.nl

maak een afspraak met Pien voor een gratis kennismakingsgesprek

Rob van Doggenaar

Een rode draad in mijn leven & werk is: verbinden. Ik help mensen zich in verbinding te brengen met zichzelf en van daaruit met hun omgeving. Dan gaat het altijd over de kracht van verschillen. Bewustwording van ‘hoe je onderscheidend bent’ en je daarmee kunt bijdragen aan… aan wat dan ook. Zo probeer ik bij te dragen aan groei en ontwikkeling. 

In de begeleiding leg ik mijn eigen ervaringen naast die van de ander en ben ik de gids. Betrokkenheid, onbevangen nieuwsgierigheid en verbindend vermogen zijn mijn werktuigen. Waar nodig ben ik confronterend. Ik nodig uit tot nieuwe perspectieven, heb oog en oor voor alle invalshoeken en kan die zonder oordeel met elkaar in verbinding brengen. Ik gebruik hoofd & hart.

Ik heb bijna 30 jaar ervaring als projectmanager, procesbegeleider,  organisatieadviseur en coach. Ik ben opgeleid bij Phoenix Opleidingen, DISC Factor, Human Dimensions en het Bert Hellinger Instituut.

Bekijk mijn profiel op coachfinder.nl

maak een afspraak met Rob voor een gratis kennismakingsgesprek

wij brengen mensen in beweging

We helpen je om jezelf vanuit je kern met een nieuwe bestemming te verbinden, zodat je datgene gaat doen dat bij je past en je bereikt wat je verlangt. Lees hier meer over onze werkwijze.

klantreacties

persoonlijke ontwikkeling

bekijk het profiel van pien
op coachfinder.nl

bekijk het profiel van rob
op coachfinder.nl