Pien Rommens

Vanuit mijn eigen kompas waarin verbinding centraal staat, sta ik in dienst van mensen en organisaties. Ik begeleid verandering en processen zo dat potentie die vrij gemaakt wil worden, kan stromen. 

Ik geloof dat er in je leven meerdere momenten zijn dat je zoekende bent. Dit geldt ook voor het bestaan van organisaties. Waar het voorheen soepel ging, lukt het niet meer. Je bent in verandering.

In de coaching daag ik je uit, houd ik je een spiegel voor en kijken we naar (onbewuste) patronen. Ik begeleid met compassie, help je met het ontrafelen van verschillende perspectieven en wijs je op je eigen plek. Het doel is dat je zelf weer verder kan in verbinding met jezelf en anderen.  

Ik ben coach, trainer en marketingconsultant met 20 jaar ervaring als manager in de culturele sector. Mijn opleidingen heb ik gedaan bij Phoenix Opleidingen, het Bert Hellinger Instituut en EDN Solutions.

Bekijk mijn profiel  op coachfinder.nl

maak een afspraak met Pien voor een gratis kennismakingsgesprek

Rob van Doggenaar

Een rode draad in mijn leven & werk is: verbinden. Ik help mensen zich in verbinding te brengen met zichzelf en van daaruit met hun omgeving. Dan gaat het altijd over de kracht van verschillen. Bewustwording van ‘hoe je onderscheidend bent’ en je daarmee kunt bijdragen aan… aan wat dan ook. Zo probeer ik bij te dragen aan groei en ontwikkeling. 

In de begeleiding leg ik mijn eigen ervaringen naast die van de ander en ben ik de gids. Betrokkenheid, onbevangen nieuwsgierigheid en verbindend vermogen zijn mijn werktuigen. Waar nodig ben ik confronterend. Ik nodig uit tot nieuwe perspectieven, heb oog en oor voor alle invalshoeken en kan die zonder oordeel met elkaar in verbinding brengen. Ik gebruik hoofd & hart.

Ik heb bijna 30 jaar ervaring als projectmanager, procesbegeleider,  organisatieadviseur en coach. Ik ben opgeleid bij Phoenix Opleidingen, DISC Factor, Human Dimensions en het Bert Hellinger Instituut.

Bekijk mijn profiel op coachfinder.nl

maak een afspraak met Rob voor een gratis kennismakingsgesprek

wij brengen mensen en organisaties in beweging

We helpen je om jezelf vanuit je kern met een nieuwe bestemming te verbinden, zodat je datgene gaat doen dat bij je past en je bereikt wat je verlangt. Lees hier meer over onze werkwijze.

We werk(t)en onder andere voor 

corso valkenswaard
de basis Nijmegen
de schoor Almere
kunstvat Nijmegen
gemeente utrecht
lees hier meer over Wat we zoal betekend hebben voor onze klanten
persoonlijke ontwikkeling

 

Wij zijn aangesloten bij Coachfinder: 

bekijk de pagina van Rob of de pagina van Pien op coachfinder.nl