WE MOGEN WEER, MAAR HOE DAN?


Met de felbegeerde QR-code van een vaccinatie- of testbewijs op zak, onwennig schuifelend zonder mondkapje in de supermarkt en op kantoor, high fivend en handenschuddend met vrienden en collega's. We mogen weer!

 

Voor we het weten zijn we weer gewend aan hoe het "vroeger" was. Maar wel met in onze rugzak de beperkingen, zorgen en misschien wel een verlies door de pandemie. We gaan naar een nieuw normaal. Hoe ziet dat nieuwe er voor jullie als team uit? Wat heeft de corona-tijd jullie gebracht? En wat hebben jullie zo ontzettend gemist? Voor een ieder van ons zijn de ervaringen verschillend en er zijn gemene delers. Je hiervan bewust zijn en dit met elkaar delen is belangrijk. Belangrijk omdat je daarna ook écht samen in dit nieuwe normaal kan stappen. Het vraagt om aandacht en tijd voor elkaar. Wij van Hart & Plek bieden aan om jullie hierin te begeleiden.

 

In ons post-corona aanbod gaan we met teams kijken naar de ervaringen van afgelopen tijd. Wat heeft corona-tijd jullie gebracht en wat heeft het gekost, als individu, als team en wat betekende dit voor de te behalen doelen. Met de nieuwe team- en organisatieplannen in aantocht kijken we samen naar hoe jullie er nu voor staan en waar jullie met elkaar aan willen en kunnen werken. Het gaat om aandacht voor elkaar en jullie als team, live en onder begeleiding van ons. We bieden een veilige setting om ervaringen te delen, we motiveren en inspireren en zorgen dat iedereen weet met wat en hoe aan de slag te gaan.

 

Na tijden thuis heb je vast zin om te vlammen. Wij ook! We kijken er naar uit jullie te ontmoeten zodat jullie potentie (weer) kan gaan stromen. 

Neem vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over ons post-corona aanbod

Een andere blik op je leven

Een familieopstelling is een methode om je nieuwe inzichten te geven op je vragen over leven en werk. We werken met en binnen de wetmatigheden van het systeem: ‘balans in geven en nemen’, ‘de natuurlijke ordening’ en ‘iedereen hoort erbij’.

Meer over familieopstellingen

In verbinding, jouw levenskunst

We worden in verbondenheid geboren. Contact maken klinkt zo vanzelfsprekend. Maar als je jezelf niet goed kent, kun je er ook moeilijk voor de ander zijn. In deze 2-daagse training ontdek je hoe je je kunt verbinden met jezelf om van daaruit in contact te zijn met anderen. 

Wat kan deze training betekenen?

Leven vanuit je kerntalent

Een 2-daagse training voor mannen en vrouwen die op een kruispunt staan. Je doet al een tijd wat je doet, maar ergens knaagt het, rammelt het en heb je het idee dat er meer in zit. In It’s time for a change ga je op zoek naar jouw kerntalent om vorm te geven aan je toekomst.

Wat kan deze training betekenen?

Uit je hoofd in je handen

In het leven van alledag is er weinig tijd en rust om te bekijken waar je staat in je leven. Door het tekenen van je levenskaart krijg je nieuwe inzichten. Aan de hand van vragen ga je intuïtief aan de slag. Je hoeft niet te kunnen tekenen. We werken met pastelkrijt en je verbeelding.

Meer weten over deze workshop?

Kom tevoorschijn!

De dagelijkse hectiek vraagt veel focus en aandacht. Tijd en rust om stil te staan bij wat jij wilt en hoe dit te bereiken is er beperkt of niet. Come into the light is een workshop van een dag waarin je verbinding maakt met wat jij wilt. Je krijgt zicht op patronen die je belemmeren voor jezelf te kiezen.

Meer weten over deze workshop?

Partnerrelaties verdiept

Een eendaagse workshop voor stellen die hun relatie willen verdiepen. Je leert vanuit verschillende perspectieven naar je relatie kijken en naar je eigen rol erin. Je neemt concrete handvaten mee, die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Je bent meer aanwezig in je relatie.

Meer over de workshop