Een andere blik op je leven

Een familieopstelling is een methode om je nieuwe inzichten te geven op je vragen over leven en werk. We werken met en binnen de wetmatigheden van het systeem: ‘balans in geven en nemen’, ‘de natuurlijke ordening’ en ‘iedereen hoort erbij’.

Meer over familieopstellingen

In verbinding, jouw levenskunst

We worden in verbondenheid geboren. Contact maken klinkt zo vanzelfsprekend. Maar als je jezelf niet goed kent, kun je er ook moeilijk voor de ander zijn. In deze 2-daagse training ontdek je hoe je je kunt verbinden met jezelf om van daaruit in contact te zijn met anderen. 

Wat kan deze training betekenen?

Leven vanuit je kerntalent

Een 2-daagse training voor mannen en vrouwen die op een kruispunt staan. Je doet al een tijd wat je doet, maar ergens knaagt het, rammelt het en heb je het idee dat er meer in zit. In It’s time for a change ga je op zoek naar jouw kerntalent om vorm te geven aan je toekomst.

Wat kan deze training betekenen?

Uit je hoofd in je handen

In het leven van alledag is er weinig tijd en rust om te bekijken waar je staat in je leven. Door het tekenen van je levenskaart krijg je nieuwe inzichten. Aan de hand van vragen ga je intuïtief aan de slag. Je hoeft niet te kunnen tekenen. We werken met pastelkrijt en je verbeelding.

Meer weten over deze workshop?

Kom tevoorschijn!

De dagelijkse hectiek vraagt veel focus en aandacht. Tijd en rust om stil te staan bij wat jij wilt en hoe dit te bereiken is er beperkt of niet. Come into the light is een workshop van een dag waarin je verbinding maakt met wat jij wilt. Je krijgt zicht op patronen die je belemmeren voor jezelf te kiezen.

Meer weten over deze workshop?