Uit je hoofd in je hart

Soms loop je tegen dingen aan in je leven en/of werk, waar je geen antwoord op hebt. De vertrouwde manier werkt niet meer. Bij Hart & Plek onderzoeken we hoe jouw patronen je dagelijks leven beïnvloeden. Je leert je gedrag te begrijpen en hoe het te veranderen.

Hoe kan coaching jou helpen?

Meer uit je relatie halen

Samen onderzoeken wat er gebeurt in de chemie tussen jullie tweeën, waar twee mensen elkaar ontmoeten. Patronen worden inzichtelijk en een nieuw perspectief ontstaat. Van daaruit kun je het op een andere, nieuwe, manier met elkaar aangaan. 

Hoe kunnen wij jullie helpen?

Een andere blik op je leven

Een familieopstelling is een methode om je nieuwe inzichten te geven op je vragen over leven en werk. We werken met en binnen de wetmatigheden van het systeem: ‘balans in geven en nemen’, ‘de natuurlijke ordening’ en ‘iedereen hoort erbij’.

Meer over familieopstellingen

Jij vanuit een systemisch perspectief

Een individuele familieopstelling is een goede manier als deelnemen in een groep (nog) niet voor jou is weggelegd. We doen dan een tafelopstelling of maken gebruik van vloerankers. Poppetjes en andere aanwezige elementen geven dan het inzicht.

Meer over een individuele familieopstelling

Onderzoek je relatievraagstuk met een familieopstelling

Als een probleem in je relatie hardnekkig is en steeds weer opduikt, dan kan het behulpzaam zijn om het vraagstuk eens systemisch te onderzoeken met familieopstellingen voor stellen. Wie weet spelen er verborgen loyaliteiten, plekverwarring of systemische verstrikkingen mee.

Meer hierover

Middag, uit je hoofd in je handen

In het leven van alledag is er weinig tijd en rust om te bekijken waar je staat in je leven. In de creatieve workshop teken je jouw levenskaart. Aan de hand van vragen ga je intuïtief aan de slag. En krijg je inzichten in waar je vandaan komt, waar je nu staat en wat jouw verlangen is. Je hoeft niet te kunnen tekenen. We werken met pastelkrijt en je verbeelding.

 

Meer over de workshop