Uit je hoofd in je hart

Soms loop je tegen dingen aan in je leven en/of werk, waar je geen antwoord op hebt. De vertrouwde manier werkt niet meer. Bij Hart & Plek onderzoeken we hoe jouw patronen je dagelijks leven beïnvloeden. Je leert je gedrag te begrijpen en hoe het te veranderen.

Hoe kan coaching jou helpen?

Meer uit je relatie halen

Samen onderzoeken wat er gebeurt in de chemie tussen jullie tweeën, waar twee mensen elkaar ontmoeten. Patronen worden inzichtelijk en een nieuw perspectief ontstaat. Van daaruit kun je het op een andere, nieuwe, manier met elkaar aangaan. 

Hoe kunnen wij jullie helpen?

Een andere blik op je leven

Een familieopstelling is een methode om je nieuwe inzichten te geven op je vragen over leven en werk. We werken met en binnen de wetmatigheden van het systeem: ‘balans in geven en nemen’, ‘de natuurlijke ordening’ en ‘iedereen hoort erbij’.

Meer over familieopstellingen

Jij vanuit een systemisch perspectief

Een individuele familieopstelling is een goede manier als deelnemen in een groep (nog) niet voor jou is weggelegd. We doen dan een tafelopstelling of maken gebruik van vloerankers. Poppetjes en andere aanwezige elementen geven dan het inzicht.

Meer over een individuele familieopstelling

Leeft het leven jou, of leef jij het leven?

De tweedaagse workshop Van Hard naar Hart is voor iedereen die zich te vaak gevangen voelt in de ratrace van leven en werk. En die een manier wil vinden om daar mee om te gaan. Zodat het minder energie kost, een gevoel van ruimte en vrijheid oplevert en er een positieve flow ontstaat.

Meer over deze tweedaagse workshop

Partnerrelaties verdiept

De workshop "Nieuw leven in je relatie" is voor stellen die hun partnerrelatie willen verdiepen en willen leren over zichzelf. In de workshop doen we verschillende oefeningen om zicht te krijgen op je eigen patronen en hoe deze zijn effect hebben op jullie relatie. 

Meer over de workshop