Algemene voorwaarden

Workshops

Bevestiging
Na je aanmelding kijken we of er plaats is en ontvang je van ons een reactie. Als de workshop volgeboekt is, dan kun je plaatsnemen op de wachtlijst, of een andere datum kiezen.

Als er plaats is op de datum van jouw voorkeur, dan ontvang je van ons een bevestiging met daarbij een factuur. Je deelname is daarmee definitief bevestigd.

Betaling
De factuur die je bij de bevestiging ontvangt dient te worden betaald conform de daarop vermelde betalingstermijn (dit is altijd ruim voor aanvang van de workshop). 

Annulering
Tot 21 kalenderdagen voor het begin van de workshop kun je je aanmelding ongedaan maken, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. 

Annuleer je binnen 21 kalenderdagen voor aanvang van de workshop, dan brengen wij 50% van de verschuldigde deelnemersbijdrage in rekening. Als je binnen 14 kalenderdagen afzegt, dan betaal je het volledige bedrag. 

Mochten wij – op basis van het aantal aanmeldingen – besluiten de workshop te annuleren, dan ontvang je hiervan direct bericht. In dat geval storten wij het door jou overgemaakte bedrag terug.

De prijzen die genoemd worden op de website zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Coachingstrajecten

Kennismaking
Als we elkaar nog niet kennen dan starten we altijd met een vrijblijvende kennismaking van 45 minuten. Na dit gesprek bepalen we in overleg of en hoe we verder gaan. Het aantal vervolgsessies wordt in overleg bepaald.

Betaling
We brengen de sessies na afloop, aan het eind van de maand, in rekening. De factuur moet binnen de daarop vermelde betalingstermijn worden betaald.

Annulering
Tot 2 werkdagen voor de sessie is het afzeggen van een sessie kosteloos en maken we een nieuwe afspraak voor een sessie. 
Als je 2 werkdagen of minder van tevoren afzegt of niet op komt dagen dan brengen we de gehele sessie bij je in rekening. 

Vragen?
Hopelijk zijn de algemene voorwaarden begrijpelijk. Als je toch nog vragen hebt, dan horen we ze graag, anders gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met de voorwaarden. 

Hart & Plek VOF
Algemene voorwaarden d.d. 28 augustus 2023.

Privacy

Bij aanmelding voor een workshop of coachingstraject vragen we je om enkele persoonlijke gegevens. Wat doen we hiermee en hoe waarborgen wij je privacy?

Je gegevens
Wij gebruiken je gegevens alleen voor zaken die verband houden met de workshop of het coachingstraject, namelijk om contact met je op te nemen en voor het verzenden van facturen. De toegang tot je gegevens is beperkt tot de mensen die ermee moeten werken. 

Bij uitzondering zullen we klantgegevens gebruiken voor bijzondere aankondigingen zoals van een boek of een uitzonderlijke activiteit.

Derden
We verstrekken je gegevens niet aan derden.

Mailingen
Wij versturen onze tweemaandelijkse mailingen enkel aan mensen die zich daarvoor hebben aangemeld via onze website.

Vertrouwelijkheid
In coachingsgesprekken en workshops, maar ook in andere contacten die je met ons hebt gaat het over persoonlijke ervaringen. We beloven je dat we hier vertrouwelijk mee omgaan. In onze workshops maken we met de deelnemers afspraken over vertrouwelijkheid. 

Website en cookies
Onze website maakt gebruik van anonieme cookies. Om inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken en hoe ze onze website vinden, maken we gebruik van van Google Analytics en Google Search Console.