Relatie APK in Utrecht:
een check up voor jullie als stel

Of je nu kort of al langer bij elkaar bent, regelmatig stil staan bij jullie als stel is belangrijk. Vergelijk het maar met je auto die je naar de garage brengt zodat een specialist er naar kan kijken. Waar gaat het jullie goed als stel en waar zou je wat willen verbeteren? Met aandacht voor elkaar een gesprek voeren en onder begeleiding misschien wel de vinger op de zere plek leggen. Of om je onderliggende behoefte helder te maken. Bij ons op de bank voor een relatie APK in Utrecht  kunnen we in 2 sessies jullie al faciliteren om weer soepel lopend vooruit te kunnen. 

Hoe werkt een relatie APK?

Het is als een auto APK. Jullie maken een afspraak en we inventariseren samen met jullie waar het jullie goed gaat. En aan welke knoppen jullie willen draaien om nog lang vooruit te kunnen? In een relatie APK nemen we deze vragen samen met jullie onder de loep. En kijken we naar jullie contactadvertentie van toen en hoe is het daar nu mee is. 

Wij, Pien en Rob, begeleiden jullie tegelijk en de begeleiding doen wij ook met z’n tweeën. Daarbij nemen onze eigen ervaring (30 jaar samenleven) en een vracht aan opgedane kennis mee. 

Tijdens de APK werken we met de ‘contactadvertentie’, hechting en het uitspreken van je behoeften en verlangens (hieronder kun je er meer over lezen). En als het helpend is halen we er nog andere zaken bij.

Zelf aan de slag

Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag. Dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de oefening de contactadvertentie.

Als je een specialist mee wilt laten kijken, wees dan welkom in onze ‘garage’. 

PRAKTISCHE INFORMATIE relatie APK in Utrecht

locatie

Relatie APK vindt in principe plaats in onze praktijk in Utrecht West. We zijn goed te bereiken vanuit Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Harmelen, Maarssen, Utrecht binnenstad, Bunnik, Zeist, De Bilt en Bilthoven. Maar we kunnen ook naar je toe komen in onze camper. We zoeken dan een mooi plek op waar we de kampeerstoelen uitklappen.

kosten

De kosten voor een relatie APK zijn € 135,- per sessie. De sessie wordt begeleid door ons, Pien en Rob.

Neem contact op voor jullie relatie APK

„Bij de eerste wrijvingen is het al verstandig om in een therapie te investeren. Dan leer je snel waar het knelt en kun je eraan gaan werken. Daar heb je je hele leven plezier van,” aldus relatietherapeut Robbert Haringsma in NRC.

We onderschrijven zijn visie van harte. En als therapie je wat te zwaar lijkt, dan is relatiecoaching een laagdrempelige eerste stap. 

Lees het artikel van Pieter Maessen in NRC over de zin van hulp zoeken bij relatieproblemen.

De contactadvertentie

Liefdespartners vinden elkaar vaak op een 'contactadvertentie', waardoor ze zich sterk verbonden voelen. Later, als de relatie wat minder lekker loopt, kan het helpen om die contactadvertentie eens opnieuw te bekijken.

bekijk de oefening

Je partner kan niet zorgen voor jouw geluk (of ongeluk)

Uit zelfbescherming kun je de verantwoordelijkheid voor jouw geluk uitbesteden aan iemand anders. Je partner bijvoorbeeld. Maar daarmee ga je wél iets uit de weg.

Lees de complete blog