Relatie-APK in Utrecht:
een check up voor je partnerrelatie

Of je nu kort of al langer bij elkaar bent, regelmatig stil staan bij jullie relatie is belangrijk. Vergelijk het maar met je auto die je naar de garage brengt zodat een specialist er naar kan kijken. Waar gaat het jullie goed als stel en waar zou je wat willen verbeteren?

Met aandacht voor elkaar een gesprek voeren en onder begeleiding misschien wel de vinger op de zere plek leggen. Of om je onderliggende behoefte helder te maken. Bij ons op de bank voor een relatie-APK in Utrecht  kunnen we jullie in 2 sessies al faciliteren om weer soepel lopend vooruit te kunnen. 

Wil je zelf aan de slag?

Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag. Speciaal daarvoor hebben we een e-book geschreven met tips en oefeningen die je samen kunt doen: Nieuw leven in je Relatie.

En als je twee specialisten mee wilt laten kijken, wees dan welkom in onze ‘relatiegarage’: 

PRAKTISCHE INFORMATIE RELATIE-APK BIJ HART & PLEK

Relatie APK vindt in principe plaats in onze praktijk in Utrecht West. We zijn goed te bereiken vanuit Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Harmelen, Maarssen, Utrecht binnenstad, Bunnik, Zeist, De Bilt en Bilthoven. Maar we kunnen ook naar je toe komen in onze camper. We zoeken dan een mooi plek op waar we de kampeerstoelen uitklappen.

De kosten voor een relatie APK zijn € 165,- per sessie. De sessie wordt begeleid door ons, Pien en Rob.

Neem contact op voor een relatie-APK

„Bij de eerste wrijvingen is het al verstandig om in een therapie te investeren. Dan leer je snel waar het knelt en kun je eraan gaan werken. Daar heb je je hele leven plezier van,” aldus relatietherapeut Robbert Haringsma in NRC.

We onderschrijven zijn visie van harte. En als therapie je wat te zwaar lijkt, dan is relatiecoaching een laagdrempelige eerste stap. 

Lees het artikel van Pieter Maessen in NRC over de zin van hulp zoeken bij relatieproblemen.

De contactadvertentie

Liefdespartners vinden elkaar vaak op een 'contactadvertentie', waardoor ze zich sterk verbonden voelen. Later, als de relatie wat minder lekker loopt, kan het helpen om die contactadvertentie eens opnieuw te bekijken.

bekijk de oefening

Je partner kan niet zorgen voor jouw geluk (of ongeluk)

Uit zelfbescherming kun je de verantwoordelijkheid voor jouw geluk uitbesteden aan iemand anders. Je partner bijvoorbeeld. Maar daarmee ga je wél iets uit de weg.

Lees de complete blog