We hebben wat oefeningen, tips en werkvormen voor je verzameld, die je thuis of op het werk kunt doen. In je eentje, met z’n tweeën of met een groep. Doe er je voordeel mee en kijk wat je er wijzer van wordt. We vinden het leuk als je ons laat weten wat je ervaringen zijn met de oefeningen. Veel plezier ermee!

Wie heeft jou geïnspireerd?

Als je een eigenschap of kwaliteit in iemand bewondert dan komt dat omdat die eigenschap latent ook in jou aanwezig is. Een eigenschap die je misschien nog niet zo vaak laat zien. Met deze oefening kun je dat onderzoeken.

bekijk de oefening

Tips om een ommezwaai te maken 

In Radar+, een magazine om het leven leuker en makkelijker te maken, staat een interview met ons als experts op het gebied van veranderings- en ontwikkelprocessen. We gaven 4 tips voor mensen die hun leven willen veranderen.

lees de tips

De contactadvertentie

Liefdespartners vinden elkaar vaak op een 'contactadvertentie', waardoor ze zich sterk verbonden voelen. Later, als de relatie wat minder lekker loopt, kan het helpen om die contactadvertentie eens opnieuw te bekijken.

bekijk de oefening

5 tips om te ontspannen in het dagelijks leven

Als je op vakantie bent lukt het vaak makkelijker om te ontspannen dan in de dagelijkse hectiek van thuis en werk. Tijd voor wat tips om te leren lanterfanten.

lees de tips

Van droom naar daad met Disney

Met de Disney Methode, geïnspireerd op de werkwijze van Walt Disney, kun je op een eenvoudige, leuke en gestructureerde manier vormgeven aan de uitwerking van je toekomstdromen. 

bekijk de oefening

Bekijk het eens anders

Als je vastloopt kan het helpen om van perspectief te wisselen. Vanuit verschillende perspectieven kijken naar situaties zorgt dat steeds andere zaken belangrijk lijken & andere inzichten en oplossingen zichtbaar worden.

bekijk de oefening