Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Familieopstellingen voor stellen (2 dagen)

3 mei | 09:30 - 4 mei | 17:00

€595,00
workshop relatietherapie

Twee dagen systemisch werken aan je relatie. Deze workshop is gericht op stellen, koppels of (echt)paren die hun partnerrelatie willen verdiepen en willen leren over zichzelf én elkaar. Aan de workshop doen 4 stellen mee. Iedere deelnemer doet een familieopstelling met als startpunt zijn of haar relatievraagstuk. De andere stellen zijn beschikbaar als representanten.

Zo kijken we vanuit jouw herkomst welke kwaliteiten je hebt ontwikkeld, welke valkuilen daarbij horen en wat je ongewild in de schaduw hebt gezet. En hoe je dit dan weer terug ziet in jullie relatie. Je bent getuige van elkaars opstelling. Naast de familieopstellingen zijn er verdiepende opdrachten en oefeningen om het inzicht van de opstelling te vertalen naar wat er in jullie relatie gebeurt.

Het voordeel van het werken aan je relatie in een groep is dat je ervaart dat ook anderen worstelen met bepaalde thema’s. Waar je dan meteen weer van kan leren. De oefeningen doe je deels met je eigen partner en deels met andere deelnemers.

Wij, Pien en Rob, begeleiden de workshop met z’n tweeën. We zorgen voor een veilige bedding zodat je vrij op onderzoek kunt gaan samen. We nemen onze eigen relatie ervaring (34 jaar samenleven) en een vracht aan opgedane kennis mee om jullie te helpen bij je relatievraagstuk. We zijn systemisch coach en opgeleid bij het Bert Hellinger Instituut Nederland en Phoenix Opleidingen.

We passen dezelfde principes toe als wanneer we stellen één-op-één begeleiden (relatiecoaching, lees er hier meer over).

De deelnamekosten bedragen € 595,00 per stel. Koffie, thee en vegetarische lunch zijn inbegrepen.

Meer informatie over relatiecoaching Meer informatie over deze workshop Meld je aan voor de workshop

Gegevens

Begin:
3 mei | 09:30
Einde:
4 mei | 17:00
Kosten:
€595,00

Locatie

Hart & Plek,
Alberdingk Thijmstraat 27
Utrecht, 3532 VL
+ Google Maps