Ons voetbal is van iedereen

De KNVB zet vol in op de bestrijding van discriminatie. Rob begeleidt in opdracht van de KNVB amateurvoetbalclubs op het onderwerp diversiteit & inclusie, met het doel om bewustwording te creëren, de norm binnen de vereniging te stellen en handelingsperspectief te bieden.

www.onsvoetbalisvaniedereen.nl

De kunst van het verenigen

Voetbalverenigingen hebben steeds vaker moeite om hun leden actief te betrekken bij de club. Voor de KNVB begeleidt Rob amateurvoetbalclubs in het proces op weg naar meer actieve betrokkenheid van de leden. Het geheim? Zorg dat de leden zich weer eigenaar van de club voelen. 

www.knvb.nl/assist

Verbinding door co-creatie

Een co-creatiedag met leden van het netwerk. Doel: de formulering van kernwaarden, de why/how/what en afspraken over de uitwisseling tussen de partners binnen het netwerk. Onderdeel van het positioneringsproces van het Netwerk Filmeducatie.

www.filmeducatie.nl

Eerste hulp bij alliantievorming

In het project Sportmix Nieuwegein werken verschillendepartijen samen om sportdeelname onder kinderen te bevorderen. In een start-upsessie met de partners werden de fundamenten gelegd voor de alliantie en concrete (werk)afspraken vastgelegd. Onderdeel van het programma Sportimpuls.

www.sportidnieuwegein.nl

De Enck vitaal

De vormgeving en begeleiding van een ontwikkelproces met stakeholders en personeel van Sociaal Cultureel Centrum De Enck in Oirschot. Doel: de formulering van kernwaarden, de why/how/what, doelgroepen en van daaruit het vormgeven van een nieuwe rol voor De Enck. In het kader van Rabo Clubsupport.

www.rabobank.nl/clubsupport

Pionieren met visie

Het Bartimeus Fonds heeft de ambitie geformuleerd om blinden en slechtzienden meer te betrekken bij het werk van het fonds. In een pressure cooker co-creatietraject is met een groep van acht blinden en slechtzienden (pioniers met visie) een plan ontwikkeld om hier handen en voeten aan te geven.

www.bartimeusfonds.nl