De workshop MET JOU is gericht op stellen, koppels of (echt)paren.

Misschien gaan de dingen niet altijd zoals je wilt in je partnerrelatie en wil je daar iets aan doen. Misschien heb je het idee dat er meer uit te halen valt. Misschien wil je je relatie met je partner verdiepen en meer inzicht krijgen over hoe de chemie werkt tussen jullie. In dat geval is deze workshop misschien iets voor jullie.

De workshop

In deze eendaagse workshop laten we je vanuit verschillende perspectieven naar je relatie kijken en naar de rol die je daar zelf in speelt. Je zoomt uit en kijkt als het ware van een afstandje naar jezelf en je relatie. Zo krijg je een beter beeld van de patronen die je met elkaar hebt ontwikkeld en kom je samen tot nieuwe inzichten.

Als je zicht hebt op de patronen en de onderliggende mechanismes (“ooo, zo doen we dat dus!”), onderzoeken we waarom je die jezelf hebt eigengemaakt. Welke behoefte en gemis zitten daar onder? Wat is het échte verlangen van jou en je partner.  
Met de antwoorden op deze vragen op zak kun je vervolgens de ruimte nemen om te bedenken wat je eventueel anders zou willen. Om dat te vertalen in concrete stappen, individueel en samen. Je neemt concrete handvaten mee, die je vervolgens in je dagelijks leven kunt gaan toepassen.

Onze werkwijze

Wij geven de workshop met z’n tweeën en er kunnen 5 tot 8 stellen aan deelnemen. We zorgen voor een veilige bedding zodat je vrij op onderzoek kunt gaan samen. We nemen onze eigen ervaring (30 jaar samenleven) en een vracht aan opgedane kennis mee om jullie te helpen bij het vinden van een betere versie van jullie als stel.

We geven theorieën en kaders als handvaten om je relatie door een andere bril te bekijken. En werken veel met ervaringsoefeningen om je te laten ontdekken hoe jullie relatie werkt. We passen dezelfde principes toe als wanneer we stellen één-op-één (of eigenlijk twee-op-twee) begeleiden (relatiecoaching, lees er hier meer over).

Praktische informatie workshop MET JOU

> Locatie deze workshop vindt plaats in Utrecht.


> Data zie onze workshop agenda


> Tijd 
9.30 – 17.30 uur


> Kosten De deelnamekosten zijn € 250,00 per stel.
Koffie en thee, lunch en snacks zijn inbegrepen.

Bekijk hier de workshopagenda

Misschien wil je eerst nog meer van ons weten?

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

In 2020 werden Pien & Rob geïnterviewd over relatiecoaching in dit artikel in LRM.

Een relatiecrisis is een kans om te groeien

Als een relatie begint, dan vind je elkaar op iets wat je voor elkaar kunt betekenen. Relaties ontstaan onbewust op basis van een ‘contactadvertentie’. Na verloop van de tijd, als de magie van de verliefdheid afneemt, kunnen partners er achter komen dat het ‘contract’ niet meer werkt. En dan?

Lees de complete blog