Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop relatieopstellingen

19 februari 2022 | 09:30 - 17:00

€295,00
Workshop relatieopstellingen Utrecht

De workshop relatieopstellingen in Utrecht is voor stellen die hun partnerrelatie willen verdiepen of een probleem in hun relatie willen onderzoeken en oplossen door middel van een systemische opstelling.

Je kan het vergelijken met een familieopstelling (lees er hier meer over), maar nu staan de relatie en de interactie tussen jullie twee centraal in de vraagstelling.

Er nemen maximaal 4 stellen deel aan de workshop, voor elk stel doen we een opstelling. Naast de opstellingen geven we je ook andere oefeningen, handvaten en inzichten die je kunt gebruiken om op je partnerrelatie te reflecteren. Je zoomt uit en kijkt als het ware van een afstandje naar je relatie. Zo krijg je een beter beeld van de patronen die je met elkaar hebt ontwikkeld.

En als je zicht hebt op de patronen en gewoontes (“ooo, zo doen we dat dus!”) kun je bepalen wat je anders wilt gaan doen. Je neemt concrete handvaten mee, die je in je dagelijks leven met elkaar kunt gaan toepassen.

Wij begeleiden de workshop met z’n tweeën. We zorgen voor een veilige bedding zodat je vrij op onderzoek kunt gaan samen. We nemen onze eigen relatie ervaring (32 jaar samenleven) en een vracht aan opgedane kennis mee om jullie te helpen bij je relatievraagstuk. We zijn opgeleid bij het Bert Hellinger Instituut Nederland en Phoenix Opleidingen.

We passen dezelfde principes toe als wanneer we stellen één-op-één begeleiden (relatiecoaching, lees er hier meer over).

De deelnamekosten bedragen € 295,00 per stel. Koffie, thee, lunch en lekkers zijn inbegrepen.

Meer informatie over relatiecoaching Meer informatie over deze workshop Meld je aan voor de workshop

Gegevens

Datum:
19 februari 2022
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€295,00

Locatie

Utrecht
(locatie volgt na aanmelding) Nederland