Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Teken je eigen levenskaart

23 januari | 13:00 - 17:00

€40,00

Teken je eigen levenskaart
Uit het hoofd in je handen!

In het leven van alledag kan er soms weinig tijd zijn om de rust te nemen en te bekijken waar je staat in je leven en/of werk. Waar zit je in de flow en kun je bergen verzetten? Wat kost je veel energie en wanneer ga of ging je door diepe dalen? Welke verlangens heb je, en zijn ze al concreet of misschien al binnen handbereik?

Uit het hoofd in je handen!

Vaak weet je lijf meer dan je hoofd. Door naar je lijf en je intuïtie te luisteren komen er onbewuste antwoorden boven. Daar waar je hoofd kan denken in obstakels en argumenten (waarom nieuwe richtingen in je leven niet zouden kunnen), weten je handen al tekenend vaak wél de weg.

Door het tekenen van je levenskaart krijg je inzichten die je van tevoren niet had kunnen bedenken. Aan de hand van vragen ga je intuïtief aan de slag met pastelkrijt en je verbeelding. We verkennen jouw land van het nu, het land van je oorsprong en het land van je verlangen. Hoe zien ze er uit? Liggen ze dicht bij elkaar, verbonden door een smalle rivier of liggen er diepe oceanen tussen? Jouw levenskaart kan er uitzien als een echte kaart of het wordt meer een tekening met je verbeelding als jouw kompas. De kaart vertelt jouw verhaal van dit moment.

Voor deze workshop hoef je niet creatief te zijn of te kunnen tekenen, vanuit je intuïtie volgen je handen als vanzelf.

Kosten: € 40,- inclusief BTW. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Meld je aan voor de workshop Teken je levenskaart

Gegevens

Datum:
23 januari
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€40,00

Locatie

Werkplaats Overvloed
Nijverheidsweg 16C
Utrecht, 3534 AP Nederland