Laden Evenementen

« Alle Evenementen

MET JOU (voor stellen)

13 november | 09:30 - 17:00

€250,

In deze eendaagse workshop laten we je vanuit verschillende perspectieven naar je relatie kijken en naar de rol je daar zelf in speelt. Hierdoor krijg je een bredere kijk op je relatie en kom je samen tot nieuwe inzichten. Je zoomt uit en kijkt als het ware van een afstandje naar jezelf en je relatie. Zo krijg je een beter beeld van de patronen die je met elkaar hebt ontwikkeld.

En als je zicht hebt op de patronen en de onderliggende mechanismes (“ooo, zo doen we dat dus!”), onderzoeken we hoe je die patronen jezelf hebt eigengemaakt. Welke behoefte lag daar onder? En: hebben we die patronen eigenlijk nog wel nodig?
Met de antwoorden op deze vragen op zak kun je vervolgens de ruimte nemen om te bedenken wat je eventueel anders zou willen. Om dat te vertalen in concrete stappen, individueel en samen. Je neemt concrete handvaten mee, die je vervolgens in je dagelijks leven met elkaar kunt gaan toepassen.

Wij geven de workshop met z’n tweeën en er kunnen 5 tot 8 stellen aan deelnemen. We zorgen voor een veilige bedding zodat je vrij op onderzoek kunt gaan samen. We nemen onze eigen ervaring (30 jaar samenleven) en een vracht aan opgedane kennis mee om jullie te helpen bij het vinden van een betere versie van jullie als stel.

We geven theorieën en kaders als handvaten om je relatie door een andere bril te bekijken. En werken veel met ervaringsoefeningen om je te laten ontdekken hoe jullie relatie werkt. We passen dezelfde principes toe als wanneer we stellen één-op-één begeleiden (relatiecoaching, lees er hier meer over).

De deelnamekosten bedragen € 250,00 per stel. Koffie, thee, lunch en snacks zijn inbegrepen.

Gegevens

Datum:
13 november
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€250,
https://www.hartenplek.nl/workshops/met-jou-voor-stellen/

Locatie

Landhuis in de stad
Park oog in al 1
Utrecht, 3533 HE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie