Laden Evenementen

« Alle Evenementen

MAN & CO: Leven vanuit jouw eigen waarde | 2-daagse workshop voor mannen

4 september | 10:00 - 5 september | 10:00

295€

Leven vanuit jouw eigen waarde

Deze workshop is voor mannen die willen weten wat ze waard zijn. Die zichzelf beter willen leren kennen, zoeken naar hun eigen plek in het geheel. Ik (Rob) heb er zelf wel even over gedaan om mijn eigen weg te vinden. Vooral om overtuigd te raken van mijn eigen kunnen. En eerlijk gezegd zoek ik er nog wel eens naar.
Maar ik heb gaandeweg ontdekt dat er voor iedereen een weg is. Iedere man heeft een onvervreemdbaar talent. Een talent dat het begin vormt voor een unieke reis, die alleen deze ene man kan afleggen. Je eigen weg door het leven, waar je precies dat doet wat jou op het lijf geschreven is. Wil jij ontdekken hoe dat bij jou zit? Welk onderkend talent er in je schuilt? En welke weg jij van daaruit kunt gaan? Meld je dan aan voor deze tweedaagse workshop: MAN & CO: Leven vanuit jouw eigen waarde.

MAN&CO is een 2-daagse workshop waarin je een reis naar jezelf maakt, aan de hand van een foto van jou als kleine jongen. Je maakt kennis met je eigen talent, je patronen en overtuigingen, en hoe die je helpen en hoe ze je saboteren bij je persoonlijke ontwikkeling. Als dit stuk verkend is, maak je vervolgens contact met je eigen scheppingskracht en krijgt zicht op hoe je die voor je eigen geluk kunt laten werken. En ontdek je wat je vanaf nu anders zou kunnen doen. We bekrachtigen je nieuwe intenties met een ritueel. Wat het oplevert? Meer zelfkennis en meer autonomie.

Op het moment dat je geboren wordt, begin je met jezelf aanpassen. Je zal wel moeten, want omdat je nog niet kunt, is het de enige manier om te overleven. Dit is het beginpunt van je persoonlijke ontwikkeling. Onbewust ontwikkel je overtuigingen en gedragingen die je helpen om ‘in the picture’ te komen bij je omgeving. Die omgeving bestaat in de meeste gevallen in eerste instantie uit een vader en een moeder. Je doet letterlijk ALLES om ervoor te zorgen dat zij je OK vinden. Noem het jouw eigen queeste voor een aai over je bol.

Hiermee ontwikkel je jouw unieke en onvervreemdbare talent. Dat talent is handig, want het brengt je ver. Je kunt er mee van betekenis zijn in je privé-leven en ook in je werk. Zo ben je bijvoorbeeld heel goed geworden in rustig observeren en dienend zijn. Of misschien wel het tegenovergestelde: je hebt ‘geleerd’ jezelf luid en duidelijk te manifesteren en daarmee gedaan te krijgen wat je nodig hebt. Of nog een andere: om voor vol aangezien te worden was het nodig om keihard te werken en heel veel op je schouders te nemen. Misschien heb je er een goede baan, een mooie carrière of zelfs een enorme rijkdom aan te danken. Je talent hangt als een glanzende medaille om je nek.

Tot je erachter komt dat je talent je ook in de weg kan zitten. Dat je bijvoorbeeld niet krijgt wat je zou willen omdat je altijd zo bescheiden en vriendelijk bent. Of dat mensen je mijden omdat je altijd zo dominant bent. Of dat je in een burn-out terecht komt omdat je zoveel hooi op je vork neemt en nooit eens nee zegt.

Dan kijk je in de spiegel en lacht je talent je keihard uit. Je wordt geconfronteerd met de achterkant van je eigen, glimmende, medaille. Wat dan te doen? Je wilt graag ander gedrag vertonen, maar je weet niet hoe. Want je hebt dat niet geleerd. Je bent gevangen in je eigen patronen, die je je eigen gemaakt hebt in je aanpassing als kind (lees meer over hoe dit werkt in mijn blog).

In deze tweedaagse workshop ontdek je hoe dat bij jou werkt en zet je de eerste stappen om het voortaan anders te doen.

Data: 4 en 5 september 2020 van 10.00 tot 17.00 uur

Meer weten? Neem contact op met Rob.
AANMELDEN

Gegevens

Begin:
4 september | 10:00
Einde:
5 september | 10:00
Kosten:
295€

Locatie

De Nijverheid
Nijverheidskade 15
Utrecht, Utrecht 3534 AZ Nederland
Website:
http://www.denijverheid.com