Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LEVENSKUNST écht IK, in verbinding

10 september | 10:00 - 11 september | 17:00

€295,00
training autonomie

LEVENSKUNST écht IK, in verbinding

Wil je meer autonomie ontwikkelen. En van daaruit de verbinding aangaan met anderen. Volg de training Levenskunst, écht ik in verbinding. Een tweedaagse training voor mannen en vrouwen die zich willen verbinden met zichzelf om van daaruit in contact te zijn met hun partner, kinderen, ouders, vrienden en vriendinnen en mensen op het werk.

We worden in verbondenheid geboren.
Contact maken en in verbinding zijn, het klinkt zo logisch, zo vanzelfsprekend. En voor velen is het dat misschien ook wel. Maar… wat nu als dat voor jou niet zo is? Als het leven met je partner bijvoorbeeld maar voortkabbelt, je je ouders niet echt spreekt en het contact met vrienden en vriendinnen leuk en gezellig is maar een gesprek over je gevoelens er niet kan zijn. Het gaat hier om werkelijk contact maken en verbinding aangaan, op de laag van het gevoel en kwetsbaarheid. Voorbij het Ego.

Wat krijg je?
In deze training krijg je bewustzijn op je eigen autonomie. Waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Je krijgt ook inzicht in dat wat je liever niet van jezelf laat zien of wilt voelen. We gaan terug naar jouw oorsprong en jouw persoonlijke patronen.

Door jouw thema’s vast te pakken krijg je besef op eigen overtuigingen en inzicht in dat wat van jezelf verloren is gegaan. Naar je oorsprong terugkeren geeft autonomie, maakt dat jij jezelf in de wereld kunt zetten. En van daaruit kan uitreiken naar een ander.

Als je meer bewustzijn hebt op jezelf snap je de ander wellicht ook beter. Dan zie je dat jouw partner, collega, broer of zus, zoon of dochter, vriend of vriendin ook worstelt met zijn of haar patronen. In dat besef kun je beginnen met het wegnemen van datgene dat tussen jou en de ander in staat.  En wordt écht IK, in verbinding jouw levenskunst.

Kunst motiveert en inspireert, het beïnvloedt en communiceert, vertelt een verhaal en nodigt uit om je eigen verhaal te vertellen. In deze training vormen verschillende verschijningsvormen van kunst en creativiteit een vertrekpunt om je uit te nodigen en te inspireren om naar jouw levensverhaal te kijken.

Ik, Pien Rommens, heb mezelf leren vasthouden om van daaruit in ontmoeting te zijn. Ik kan me goed verliezen in mezelf en in de ander. Als ik dat doe dan hoef ik niet te voelen waar het voor mij ooit zo pijnlijk was. Met mijn ogen open durf ik nu aan te kijken wat er is en was. Echt in verbinding zijn, heb ik geleerd en heb ik tot mijn levenskunst gemaakt.  Ik ga graag met jullie op pad om jouw eigen levenskunst te ontdekken.

De groep
Deze training is geschikt voor deelnemers op HBO/WO niveau. Mannen en vrouwen die zich echt willen verbinden, met zichzelf én een ander. En die dit in een veilige setting met anderen in een groep willen leren. De deelnemers hebben al eerder inzicht opgedaan over hun persoonlijke thema’s en patronen in de vorm van coaching of workshops.
Leren in groepsverband brengt je persoonlijke leerproces in een stroomversnelling. Juist door in een veilige setting met anderen te werken, leer je jezelf beter kennen en kun je meteen oefenen. Er is plaats voor 8 tot 12 deelnemers.

Kosten: € 295,00
Lunch, koffie, thee en snacks zijn inbegrepen.

Data:
De dagen zijn op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie: Utrecht

Meer weten? Neem contact op met Pien
AANMELDEN

Gegevens

Begin:
10 september | 10:00
Einde:
11 september | 17:00
Kosten:
€295,00

Locatie

Utrecht
Utrecht, Nederland + Google Maps