Laden Evenementen

« Alle Evenementen

IT’S TIME FOR A CHANGE

4 juni | 10:00 - 5 juni | 17:00

€295,00

It’s time for a change (leven vanuit je kerntalent)

Deze workshop is voor mannen en vrouwen die op een kruispunt staan. Je doet al een tijd wat je doet, maar ergens knaagt het, rammelt het en heb je het idee dat er meer in zit. Je hebt wel een idee van wat dat zou kunnen zijn, maar het wordt nog niet scherp. Het mist nog focus.

Ik (Rob) heb het zelf al een paar keer meegemaakt. En heb op dat kruispunt steeds een nieuwe richting gekozen. Een richting die uiteindelijk meer vertrouwd bleek dan ik vooraf dacht. Omdat hij beter bij me paste en ik met kiezen voor die nieuwe koers dichter bij mezelf kwam. Het maken van die keuze (lees: het nemen van het besluit) was niet gemakkelijk. Ik heb er gelukkig hulp bij gehad, vanuit verschillende kanten. Zonder die hulp had ik het wellicht niet gedaan, was het me niet gelukt.

Met de workshop It’s time for a change zet ik mijn ervaring in om anderen te helpen om van het kruispunt af te komen. De workshop draait om wat ik je kerntalent noem. Iedere mens heeft een onvervreemdbaar kerntalent. En dan heb ik het niet over ‘ik kan goed onderhandelen’, ‘ik kan goed voetballen’, ‘ik kan goed verkopen’ of ‘ik kan goed leidinggeven’. Het gaat over een veelomvattender talent. Iets dat jou in de kern definieert. Een talent dat je al je hele leven kent en (waarschijnlijk vaker onbewust dan bewust) toepast. Ik help je in de workshop om dit kerntalent te ontdekken, te benoemen en te vertalen naar concrete stappen.

Zo vormt het kerntalent het begin van een unieke reis, die alleen jij kan afleggen. Je eigen weg door het leven, waar je precies dat doet wat jou op het lijf geschreven is. Wil jij ontdekken hoe dat bij jou zit? Welk kerntalent er in je schuilt? En welke weg jij van daaruit kunt gaan? Meld je dan aan voor deze tweedaagse workshop: It’s time for a change (leven vanuit je kerntalent).

Wat je krijgt? Een 2-daagse workshop waarin je een reis naar jezelf maakt, aan de hand van een foto van jou als kleine jongen of kleine meid. Je maakt kennis met je patronen en overtuigingen, en hoe die je helpen en hoe ze je ook saboteren bij je persoonlijke ontwikkeling. We kijken naar waar je verlangen ook naar het gemis. Zo maak je contact met je kerntalent. Op dag twee verken je hoe je dit alles voor je eigen toekomst en keuzes kunt inzetten. En wat je vanaf nu anders zou moeten doen én laten om meer vanuit je eigen waarde te leven en werken. We bekrachtigen je nieuwe intenties met een ritueel.

Wat het oplevert? Meer zelfinzicht, zelfbewustzijn en een beter beeld van de weg die jij kunt gaan.

Er is plaats voor 10 mensen.
Lunch, koffie, thee en snacks zijn inbegrepen
Locatie: Utrecht

Meer weten? Neem contact op met Rob
AANMELDEN

Gegevens

Begin:
4 juni | 10:00
Einde:
5 juni | 17:00
Kosten:
€295,00

Locatie

Utrecht
Utrecht, Nederland