Laden Evenementen

« Alle Evenementen

COME INTO THE LIGHT (voor vrouwen)

22 mei | 10:00 - 17:00

€145,00
verandercoach Utrecht

Durf jij voor jezelf te gaan?

Een workshop speciaal voor vrouwen

De dagelijkse hectiek vraagt veel focus en aandacht. Je eigen vanzelfsprekendheid en die van je omgeving beïnvloeden je keuzes. Tijd en rust om stil te staan bij wat jij wilt en hoe dit te bereiken is er beperkt of niet. Wat wil jij écht? Het kan gaan om een verandering of een volgende stap in je werk, een betere balans tussen werk en privé, het kan een langgekoesterde wens zijn, groot of klein. Het kan ook zijn dat je verlangen nog niet helder is en hierop zicht wilt krijgen.

Alfonsina Strada als inspiratie

In de workshop werken we met voorbeelden die je inspireren. Soms tref je iemand die een voorbeeld voor je is, iemand waarmee je samenwerkt of iemand die je niet kent maar die je inspireert. Iemand die richting geeft om je eigen koers te volgen of om stappen te zetten in je leven en/of werk. Voor mij is dit Alfonsina Strada, de enige vrouw die ooit meereed in de Giro d’Italia, in 1924. Ze kwam uit een straatarm daglonersgezin in Italië, stapte als 10-jarige op de fiets van haar vader en dat bepaalde de rest van haar leven. Aflonsina gaf boven alles gehoor aan een innerlijke roep om te willen fietsen en trok zich niets aan van geslacht of afkomst. Alfonsina is een prachtig voorbeeld van een vrouw die haar eigen koers bepaalde. Ze is mijn inspiratie voor de workshop Come into the light.

Voorbij schaamte en schuld, in wiens ogen kijk jij?

Come into the light is een workshop van een dag speciaal voor vrouwen. Je maakt verbinding met wat jij wilt in het leven en/of werk. Je krijgt ook zicht op patronen die je belemmeren om voor jezelf te kiezen. In wiens ogen kijk jij eigenlijk als je je eigen verlang niet volgt? Welke schaamte en schuld heb jij te nemen als je er voor kiest om tevoorschijn te komen.

De workshop voelt als een warm bad samen met andere vrouwen. Een dag waarin je mag dromen en er écht tijd is voor jou.

Trainer: Pien Rommens

Kosten
particulier: € 145,00 incl btw
zakelijk: € 145,00 excl. btw
Koffie/thee en lunch zijn inbegrepen.

Meld je aan voor de workshop

Gegevens

Datum:
22 mei
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€145,00
View Evenement Website

Locatie

YWCA
F.C. Donderstraat 23
Utrecht, 3572 JB
+ Google Maps
View Locatie Website