PERSOONLIJKE COACHING

herken je hier iets van?

je hebt het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat, je hebt het gevoel dat iedereen van alles van je wil en vindt het moeilijk om nee te zeggen, je kan maar niet kiezen, je slaapt slecht en maakt je vaak zorgen, je hebt het gevoel dat je keihard werkt en maar niet vooruit komt, je bent oververmoeid, maar kan jezelf niet afremmen en misschien speelt er iets anders, maar het gaat in ieder geval niet zoals jij graag zou willen…

wat kunnen we doen met persoonlijke coaching?

In een persoonlijk coachingstraject laten we je door een andere bril naar jezelf kijken.

We gaan op zoek naar wat jou beweegt. Wat zijn je drijfveren, je talenten en je valkuilen?

We nemen ook je overtuigingen onder de loep. Die kunnen je namelijk behoorlijk belemmeren om dat wat je écht wilt te bereiken.

Bij ons is coaching maatwerk. Met 6-8 sessies ben je vaak al een stuk geholpen.

Met behulp van tools zoals DISC analyse, systemisch werk, familieopstellingen, Transactionele Analyse, lichaamswerk en NLP leren we je vanuit een ander perspectief naar je eigen gedrag te kijken en dat wat je wilt bereiken.

wat levert persoonlijke coaching op?

Door je bewust te worden van ‘hoe jij de dingen doet’ ontstaat er ruimte voor verandering.Vanuit die ruimte kun je verkennen wat je anders moet doen om te bereiken wat je wilt.

Je zet vervolgens de eerste stappen op het pad naar je nieuwe bestemming.

Je krijgt weer energie en durft je hart te volgen.

Je denken en gevoel komen in balans en uitdagingen treed je met zelfvertrouwen tegemoet.

En doordat je andere keuzes maakt verandert ook de impact van de wereld om je heen.

Het resultaat: meer autonomie, rust in je lijf, meer keuzevrijheid en richting in je leven.

We kunnen vandaag al beginnen!

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

leer je burn-out lief te hebben

Zit jij tegen een burn-out aan? Of zit je er al mee thuis? Dat is echt niet fijn. Toch geloven wij dat je door die burn-out een betere versie van jezelf kan worden. Hoe dat werkt? 
Bij Hart&Plek laten we mensen met burn-out klachten in de eerste plaats voelen en vertrouwen op het lijf. Dat zit namelijk zo machtig mooi in elkaar dat het zichzelf echt wel kan herstellen.
Daarna kijken we naar het gedrag, de overtuigingen en de patronen die je hebt ontwikkeld. Vaak hebben je die heel ver gebracht, maar ze dienen je nu niet meer altijd. Ze hoeven trouwens niet weg,…

LEES DE COMPLETE BLOG