persoonlijke ontwikkeling

herken je hier iets van?

je persoonlijke ontwikkeling gaat niet naar wens
het is moeilijk om nee te zeggen en je bent te druk 
steeds lukt het niet om dingen anders te doen 
je balans tussen werk en privé is zoek
bij het reïntegreren in je werk zoek je hulp
er is twijfel over beginnen aan een andere baan
of misschien speelt er iets anders en ben je op zoek naar een coach in Utrecht

persoonlijke ontwikkeling

wat kunnen we doen voor je persoonlijke ontwikkeling?

In een persoonlijk coachingstraject, een workshop of training laten we je door een andere bril naar jezelf kijken. We gaan op zoek naar wat jou beweegt. Wat zijn je drijfveren, je talenten en je valkuilen? We nemen ook je overtuigingen onder de loep. Die kunnen je namelijk behoorlijk belemmeren om dat wat je écht wilt te bereiken.

Bij ons is coaching maatwerk. Met 6-8 sessies ben je vaak al een stuk geholpen.

Met behulp van tools zoals DISC analyse, systemisch werk, familieopstellingen, Transactionele Analyse, lichaamswerk en NLP leren we je vanuit een ander perspectief naar je eigen gedrag te kijken en dat wat je wilt bereiken.

wat levert coaching, een workshop of training op?

Door je bewust te worden van ‘hoe jij de dingen doet’ ontstaat er ruimte voor verandering. Vanuit die ruimte kun je verkennen wat je anders wil en moet doen om te bereiken wat je wilt. Je zet vervolgens de eerste stappen op het pad naar je nieuwe bestemming. Dit geeft weer energie en durf om je hart te volgen. Er komt balans in je denken en gevoel waardoor je uitdagingen met meer zelfvertrouwen tegemoet treedt. Doordat jij andere keuzes maakt verandert ook de impact van de wereld om je heen.

het resultaat van persoonlijke ontwikkeling

Meer autonomie, rust in je lijf, meer keuzevrijheid en richting in je leven.

ons aanbod voor persoonlijke ontwikkeling

Uit je hoofd in je hart

Soms loop je tegen dingen aan in je leven en/of werk, waar je geen antwoord op hebt. De vertrouwde manier werkt niet meer. Bij Hart & Plek onderzoeken we hoe jouw patronen je dagelijks leven beïnvloeden. Je leert je gedrag te begrijpen en hoe het te veranderen.

Hoe kan coaching jou helpen?

Een andere blik op je leven

Een familieopstelling is een methode om je nieuwe inzichten te geven op je vragen over leven en werk. We werken met en binnen de wetmatigheden van het systeem: ‘balans in geven en nemen’, ‘de natuurlijke ordening’ en ‘iedereen hoort erbij’.

Meer over familieopstellingen

Eenheid in verscheidenheid

De DISC analyse is een objectieve methode om meer inzicht te krijgen in je voorkeursgedrag en hoe je communiceert. Aan de hand van een vragenlijst krijg je een beschrijving van jouw stijl. Je krijgt zicht op je communicatie met anderen. 

Hoe kan DISC jou inzicht geven?

In verbinding, jouw levenskunst

We worden in verbondenheid geboren. Contact maken klinkt zo vanzelfsprekend. Maar als je jezelf niet goed kent, kun je er ook moeilijk voor de ander zijn. In deze 2-daagse training ontdek je hoe je je kunt verbinden met jezelf om van daaruit in contact te zijn met anderen. 

Wat kan deze training betekenen?

Leven vanuit je kerntalent

Een 2-daagse training voor mannen en vrouwen die op een kruispunt staan. Je doet al een tijd wat je doet, maar ergens knaagt het, rammelt het en heb je het idee dat er meer in zit. In It’s time for a change ga je op zoek naar jouw kerntalent om vorm te geven aan je toekomst.

Wat kan deze training betekenen?

Uit je hoofd in je handen

In het leven van alledag is er weinig tijd en rust om te bekijken waar je staat in je leven. Door het tekenen van je levenskaart krijg je nieuwe inzichten. Aan de hand van vragen ga je intuïtief aan de slag. Je hoeft niet te kunnen tekenen. We werken met pastelkrijt en je verbeelding.

Meer weten over deze workshop?

we kunnen vandaag al beginnen!

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

De toekomst is er al

We zijn gewend om ons leven te plannen.  Je houdt er rekening mee dat niet alles maakbaar is: omstandigheden kunnen zorgen dat plannen afwijken. Met wat flexibiliteit vind je een weg naar ongeveer het oorspronkelijke plan. Dan is er COVID-19. De 'planned future' krijgt een klap in het gezicht van de ‘emerging future’.

Lees de complete blog

Gewoon een dinsdagochtend

De zon schijnt lekker en roept me naar buiten. Ik zie ouders die hun kinderen naar school brengen en naar hun werk snellen, scholieren op weg naar school en een man van de gemeente die het onkruid wiedt. Ik overweeg zo op de racefiets te stappen en de kilometers weg te trappen. Gewoon op een dinsdagochtend?

Lees de complete blog
lees onze andere blogs

persoonlijke ontwikkeling


Hart & Plek is aangesloten bij Coachfinder: 

bekijk de pagina van Rob of de pagina van Pien op coachfinder.nl