Ik zou iedere ZZP-er adviseren om eens in de zoveel tijd een gesprek met een coach aan te gaan.

“Als ZZP-er heb ik de neiging om alles aan te pakken. En vervolgens alles waar ik tegenaan loopt zelf op te lossen. Totdat ik mij steeds vaker afvroeg waar ik eigenlijk mee bezig ben. Het ZZP-er schap zou een zekere mate van vrijheid moeten geven, maar waarom voelt dat niet zo?

In de gesprekken met Rob heeft hij mij een spiegel voor gehouden en mij geholpen om helder krijgen wat ik belangrijk vind en waar ik goed in ben. Rob bevestigt de dingen die ik eigenlijk al wist en geeft het laatste zetje in de goede richting. De oefening met de ‘perpetuum mobile’, de oneindige beweging voelde in eerste instantie wat onwennig, maar toen het kwartje viel heeft die oefening wel echt duidelijk gemaakt naar welke balans ik opzoek ben.

Ik zou iedere ZZP-er adviseren om eens in de zoveel tijd een gesprek met een coach aan te gaan. Je hoeft niet alles alleen op te lossen.

Ik heb de gesprekken met Rob als prettig en integer ervaren.”

coachee, man, 40 jaar

We schrijven regelmatig nieuwe blogs. Wil je ze als eerste lezen? Dit zijn de opties...

volg ons op Facebook abonneer op onze nieuwsbrief volg ons op LinkedIn