Als je voor een afgebakende periode een interim manager nodig hebt in de non-profit sector, dan kan Hart & Plek daarbij helpen.

Rob van Doggenaar en Pien Rommens hebben beiden meer dan 20 jaar ervaring als manager in de non-profit sector, met name in culturele- en evenementenorganisaties. Rob als projectmanager en programmamanager en Pien als marketing- en communicatiemanager.

Functionerende organisaties

In organisaties komen mensen, doelen en structuren bij elkaar. Ze hebben een oorsprong en een bestemming, functioneren in relatie tot hun omgeving en de processen die daar spelen, ze kunnen stagneren in hun ontwikkeling of de richting kwijt zijn. Dan kunnen we helpen.

Hoe jouw organisatie te coachen?

Onze aanpak bij interim opdrachten

In een nieuwe omgeving vinden we snel onze weg. We analyseren wat er nodig is en maken op basis hiervan een plan van aanpak met de opdrachtgever.  

Tijdens de tijdelijke opdracht werken we vanuit een bescheiden én duidelijke houding aan een stevige positie van de mensen met wie we samenwerken. We werken doel- en resultaatgericht, met oog voor de organisatiecultuur en de menselijke kant. Rust, vertrouwen en verbinding zijn de sleutelwoorden. Naast onze vakinhoudelijke kennis op het gebied van marketing en communicatie en op het gebied van evenementenorganisatie zetten we ook onze systemische blik. Dit betekent dat we kijken naar de oorsprong van de organisatie, het team en wat er al is gedaan. Als interim-manager committeren we ons aan de mensen en de opgave, zonder volledig onderdeel te worden van de bestaande patronen.

Wil je weten of we jouw tijdelijke vraag kunnen invullen?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

Via vertrouwen naar resultaat

In teams werken mensen samen. Taakverdelingen en afspraken, zorgen dat taken en doelen worden gerealiseerd. Maar, mensen hebben hun eigen voorkeuren, oordelen en stijl van communiceren. We coachen teams om samen verschillend én effectief te zijn.

Hoe kunnen we jouw team helpen?