wil je verkennen of een coach in Utrecht je kan helpen?

Loop je tegen dingen aan in je leven en/of werk, waar je even geen antwoord op hebt? Werkt de vertrouwde manier om met dingen om te gaan niet meer? Zoek je een coach in de omgeving van Utrecht?

Gedachten en gedragingen worden bepaald door patronen en overtuigingen. Je kent ze vaak al heel lang en hebt ze ontwikkeld je omdat dat ooit heel goed voor je was. Vaak hebben ze je ook heel ver gebracht. Ze hebben je talent bepaald. Maar, je talent is vaak óók je valkuil. En dan ontdek je dat je gewone gedrag je niet meer dient.

Verschillende perspectieven

Met Hart & Plek vind je een coach in Utrecht. We onderzoeken hoe jouw patronen en overtuigingen werken en hoe ze je dagelijks leven beïnvloeden. Bijvoorbeeld door je de dingen van een andere kant te laten bekijken. Door te onderzoeken waar je vandaan komt en hoe dat je talent heeft bepaald. Onder begeleiding van coach Pien of Rob begrijp je beter waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

Ruimte voor verandering

Zo word je je meer bewust van je eigen gevoelens en gedrag. En daarmee ontstaat er ruimte voor verandering. Voor een andere manier van omgaan met de wereld om je heen, in werk en/of privé. Zodat je de eerste stappen kunt zetten op een nieuw pad, dat na verloop van tijd steeds vertrouwder wordt. En doordat jij het anders doet, verandert ook de wereld om je heen.

Uit je hoofd

In een coachingsgesprek blijft niet bij praten alleen. We proberen je ook op andere manieren nieuwe inzichten te laten ontdekken, bijvoorbeeld door het maken van een genogram, het tekenen van je levenskaart, een DISC analyse, een tafelopstelling, de talentzoeker of individuele opstellingen.
Waar sta je nu, welke verlangens heb je en wat is er nog te ontdekken? Omdat je lijf het vaak beter weet dan je hoofd, laten we je ook ervaren. We maken gebruik van systemisch werk, lichaamswerk en oefeningen uit de transactionele analyse en NLP.

Een coachingstraject is altijd maatwerk, meestal kun je na 6 tot 8 sessies weer op eigen benen verder. Vaak is een familieopstelling onderdeel van het begeleidingstraject.

Hart & Plek, dé coach in Utrecht

Ben je op zoek naar een coach in de omgeving van Utrecht, plan dan een gratis kennismaking. 

"Ik zou iedere ZZP-er adviseren om eens in de zoveel tijd een gesprek met een coach aan te gaan."

zoek je een coach in Utrecht? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek

Coachfinder schreef een artikel over de 5 redenen om je jezelf een coach te gunnen. Lees het artikel hier.

Gewoon een dinsdagochtend

De zon schijnt lekker en roept me naar buiten. Ik zie ouders die hun kinderen naar school brengen en naar hun werk snellen, scholieren op weg naar school en een man van de gemeente die het onkruid wiedt. Ik overweeg zo op de racefiets te stappen en de kilometers weg te trappen. Gewoon op een dinsdagochtend?

Lees de complete blog

VICIEUZE CIRKEL

Als ik blijf kijken
Zoals ik altijd heb gekeken
Blijf ik denken
Zoals ik altijd heb gedacht

Als ik blijf denken
Zoals ik altijd heb gedacht
Blijf ik geloven
Zoals ik altijd heb geloofd

Als ik blijf geloven
Zoals ik altijd heb geloofd
Blijf ik doen
Zoals ik altijd heb gedaan

Als ik blijf doen 
Zoals ik altijd heb gedaan
Blijft mij overkomen
Wat mij altijd overkwam

Maar als ik mijn ogen sluit
En mijn ware zelf voel van binnen
Dan kom ik de cirkel uit
En kan ik steeds opnieuw beginnen

"Pien is in dienst van potentie die vrijgemaakt wil worden in mens en organisatie. Oog in oog met wat gezien wil worden.”
Barbara Hoogenboom, Bert Hellinger Instituut.

"Ik voelde mij erg op mijn plek bij Rob. Zijn heldere inzichten en goede advies hebben mij heel erg geholpen."